Magic Trout Nyheder 2017

Magic Trout Nyheder 2017, endnu et år og endnu en perlerække af spændende nyheder fra Quantum Magic Trout

(billederne kommer senere)

Pulseye & Pulseeye Pacemaker

Noget af det første vi støder på, er de to nye fede hjul i Magic Trouts røde og hvide farver. Hjulene passer perfekt til de stænger der kom på markedet sidste år. Den største forskel på hjulene er deres størrelser. Pulseye hjulet har en kapacitet på 195/0,25 og en gearing på 5,2:1 altså et almindeligt spinne hjul. Pulseeye Pacemaker har en kapacitet på 195/0,30 så en smule større og dens gearing hedder 6,2:1 altså et hjul der egner sig til hurtigt fiskeri.

Accurist Spin UL

En lækker ultralet spinnestang i lækkert design. Der er to modeller, en på 2,10 meter og en på 2,40 meter. Begge har en kastevægt på 2-10 gram og begge vejer lige på den anden side af 100 gram.

Pulseye Tremarella stang

Den længe ventede nye Tremarella stang er endelig klar til salg. Vægten er reduceret og stangen har fået et skumhåndtag over hjulet, vægten er stadig imponerende lav, denne ligger på et sted mellem 125 gram og 140 gram alt efter model. Der er 4 forskellige modeller og kastevægtene lyder sådan: 1 – 3 gram, 2 – 4 gram, 3 – 5 gram og 4 – 6 gram. Designet er som altid hammer fedt.

Magic Trout Shorty “Pink edition”

Sidste års kæmpe succes, Shorty nu i en Pink version, modellen svarer til Shorty 1.

Leader Dispenser Tasche

Smart opbevaring til dine mange forfangsruller

2 nye slags bait

Den nye bait serie der blev introduceret sidste år, har fået to nye medlemmer, nemlig Lakrids og Slik

B-Maggot forfang

Helt nye færdige forfang, lavet specielt til B-Maggots

Magic Trout Monster Carrier XXL

Et monster af en taske hvor du helt sikkert vil kunne finde plads til alt dit gear. Tasken har rigtig mange detaljer, såsom et rum med plads til din bait. Tasken måler 38 * 54 cm og er hele 30 cm høj, så her er virkelig plads til meget udstyr.

Pulseeye Eyecatcher og tilhørende net

Ultralet fangstnet med tilhørende stang i 3 dele. Nettet er konstrueret i et materiale der gør, at det er nemt at få krogen ud af det igen.

Quantum Hoody og T-Shirt

Lækkert nyt tøj i helt nyt design

Nye caps

 

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....
Translate »