Min fiskesø top 5

Min fiskesø top 5, jeg bliver ofte spurgt hvad min favorit fiskesø er. Jeg syntes det er svært at sammenligne søer, da ens oplevelse oftest afhænger af om man har fanget fisk eller ej. Dette er noget urimeligt ind I mellem, man kan besøge en sø I 28 graders varme og intet fange og derved mene det er en dårlig sø. Besøger man en sø I det rigtige vejr, rammer den rigtige plads og præcist det endegrej de vil have på dagen, så vil alle søer stortset kaste fisk af sig. Desuden har jeg langt fra fisket alle søer i Danmark, så måske har jeg slet ikke besøgt min favorit endnu.

top 5

Så jeg prøver at se på flere faktorer I min vurdering af den enkelte sø.

1. Loch Nees
Det er næsten umuligt at have en NUL tur her, lækkert område, masser af fisk og super gode faciliteter. Dog skal man ikke besøge søen dage hvor der blæser meget.
Dette er klart min favorit I Danmark

2. Kærshovedgård
En helt fantastisk fiskesø, super dejligt område, masser af fisk og deri blandt mange store.

3. Aalsbogaard Lystfiskersøer
Et besøg var nok til at banke ind I min top 3. Lækkert område, super faciliteter og masser af Fiske I rigtig god kvalitet.

4. Børges Put & Take
Min hjemmebane og den sø I Danmark hvor jeg har brugt flest timer. Fiskene er relativt små, men der er rigtig mange af dem. Gode faciliteter og bare et dejligt sted at komme.

5. Oxriver put and Take
Et helt fantastisk område. Oxriver er et af Danmarks største søer og å-løb med et ca. 40.000 m2. Jeg har desværre kun været her en gang, men glæder mig meget til at komme igen.

Boblere:
Jeg har fisket mange fede søer der måske en dag havner i mon top 5.

Tusaagaard Put and Take, jeg har fisket denne sø en del gange efterhånden, men jeg har stadig ikke knækket koden, jeg har aldrig haft en null tur, men heller ikke en super fantastisk tur endnu.

Aalsbogaard fiskesøer, jeg har hadet denne sø som pesten, men der er virkelig sket noget i 2014/2015 og nu er der faktisk rimelig gode muligheder for at fange fornuftigt med fisk.

Fyens fiskevand, igen en sø hvor jeg aldrig er gået tomhændet hjem fra, men heller ikke rigtig føler jeg har knækket koden til.

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....
Translate »