Når moderene ørredfiskeri virkelig slår igennem

I fredags var jeg taget på en aftens tur med min tyske team makker Marc Rustic til Torp Lystfiskersø.

Et super hyggeligt sted med 2 små søer overfyldt med massere af fisk.

Vi startede fiskeriet stille ud med lidt forskellige blink som gav et par enkelte fisk, men ikke det helt vilde. Jeg skiftede derefter om til bombarda fiskeri. Her gik det rigtig igang med aktiviteten. Havde helt vildt mange fisk der bare lige makerede på baiten, men kunne ikke rigtig få fiskene til at tage baiten ordentligt så man kunne sætte krogen.

Marc forslog at skifte om til moderne ørred fiskeri setup i stedet, for at se om dette kunne gøre et udfald.

Herefter tog fiskeriet virkelig fart.

 

Når moderene ørredfiskeri virkelig slår igennem
Når moderene ørredfiskeri virkelig slår igennem

Tremarella effekten gjorde forskellen.

Jeg skiftede mit setup om til det helt lette 2 grams Rattle popper flåd ned vejet med 4 grams glas, og gik ellers igang med at ryste der ud af.

Allerede efter de første 5 kast var de 4 første fisk på land. Hvor det før med det almindelig bait setup ikke gav fisk men kun små huk.

Chok bølger blandet med raslelydene fra rattle flådet gjorde en kæmpe forskel denne aften. Der var massere af fisk, huggende var der men ikke nok til at kroge dem på almindelig bait fisker. Det moderne ørred fiskeri med tremarella effekten viste virkelig sin virkning denne aften. Hvor man tydeligt kunne se at fisken i forbindelse med rasle lyden aggressivt tog bait.

Rasle flådet har udover en lokkende lyd også andre effekter.
Fiskene fra dambruget er opvokset med at når foderpillerne rammer vandet at de skal være hurtig til tage hvad de kan få fat på for at de mange andre fisk i dammen ikke tager det fra dem. Der ved kan det ofte ses at i sammenhæng med rasle lyden at fiskende får en mere aggressiv adfærd.

Dette var denne effekt der vor koden til fiskeriet fredag aften, fiskene stressede en smule mere over rasle lyden og aggressivt tog baiten hurtigt for at være sikker på de andre ikke tog det.

Fisketuren gav 15 flotte ørreder i str 1,5 til 2,5 kg. Torp er helt sikkert et besøg værd. jeg vil helt sikkert kikke ind forbi igen næste gang jeg kommer på disse kanter igen.

>> Læs mere om opsætningen af Rattle popper flådet her. <<

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....
Translate »