Om os

Navnet er Korsgaard, Per Korsgaard.
Jeg arbejder til dagligt som IT-Projektleder på Fyns bedste arbejdsplads, Ecreo.

Jeg har fisket stort set siden jeg kan huske. Både mine forældre, bedsteforældre og onkler mv. har været aktive lystfiskere. Så man kan næsten sige jeg har fået det ind med modermælken. I mine unge dage i en lille vestjysk by, foregik fiskeriet primært efter gedder, skaller og aborrer. Heldigvis havde minde forældre sommerhus i Hvide Sande, hvilket gav rigtig mange muligheder for fiskeri.

Tiden er knap

Med arbejde indenfor IT branchen, kone, hus og 2 børn, kræver det en hel del planlægningen når fisketurene skal arrangeres. Heldigvis har jeg en meget forstående familie.

Jeg er meget fascineret af at prøve nyt og prøver hele tiden nye metoder og teknikker på jagten efter primært ørreder.

Medio 2013 startede jeg på Tremarella fiskeri. Jeg blev øjeblikkelig betaget af det. Jeg har med stor succes fisket med Bombarda i mange år, så denne alternative ekstra parameter til det aktive fiskeri fascinerede mig voldsomt. På dette tidspunkt anede stort set ingen i Danmark hvad dette Tremarella var og hvorfor jeg ikke kunne holde min fiskestang i ro – jeg er endda blevet kontaktet af en medfisker, der var ked at at se en så ung mand med så udbredt Parkinsons sygdom, han syntes det var enormt flot at jeg tog ud og fiske, selv om jeg var syg (grundet jeg rystede stangen voldsomt, som man gør i Tremarella fiskeri).

I gang med hjemmesiden

Dette er også den primære grund til jeg startede denne hjemmeside op, jeg ønsker at udbrede den moderne ørred fiskeri.

Projektet havde ikke været særligt gammelt, før jeg blev kontaktet at to super fine fyre for Quantum Magic Trout Team Germany, der ville starte et strategisk samarbejde.

Samarbejdet eskalerede hurtigt og jeg blev i sommeren 2014 tilbud at blive Danmarks første Quantum Magic Trout Team fisker. Dette betyder meget let adgang til eksperterne fra dette team, adgang til nyheder og informationer og naturligvis adgang til at teste det nyeste udstyr på markedet. Desuden tester jeg alt nyt udstyr længe inden det rammer markedet, noget endda et år før butikkerne ser det.

Fisker alt muligt

Ud over Tremarella fiskeriet, fisker jeg også meget bombardafiskeri, spinnefiskeri og fluefiskeri. Man kan måske få det indtryk at jeg udelukkende fisker i Put & Take søer, dette er langt fra korrekt, jeg fisker efter mange forskellige fisk og mange forskellige steder, dog primært efter fisk der kan berige middagsbordet.

Jeg fisker året rundt i al slags vejr, jeg elsker livet og mit fiskeri – det er verdensbedste kur mod den travle hverdag!

Per Korsgaard
Per Korsgaard

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....
Translate »