2. Plads til Fiskekonkurrence

Til Fiskekonkurence i Ølgod Put and Take

I Lørdags var jeg endnu engang til Fiskekonkurence ved den lokale Put sø Ølgod. hvor jeg var så heldig at løbe af med en 2 plads. med en Ørred på 2,96 kg.

2. Plads til Fiskekonkurrence
Mads Tranholm – Nutidens Put & Take Fiskeri

Fiskeriet startede kl 7 hvor jeg lagde ud med et par kast med gennemløber. Jeg havde flere følgere men ikke rigtigt nogle huk. Besluttede derfor efter ca 30 min at skifte om til fiskeri med bait i stedet.

Jeg riggede om til min Tremarella stang med et Rattle popper flåd og gik eller i gang, ganske kort efter første kast havde jeg første kontakt og en mindre fisk på omkring 1 kg tog udløb.
Desvære tog fisken en tur højre om en stak siv som kappede mit 0,16 mm forfang.

Jeg måtte rigge nyt forfang til og starte op igen. Her efter gik det stærkt. Inden for en halv times tid havde jeg mine første 3 fisk på land med den største hidtil på 2,94 kg. Jeg besluttede efter at have landet den lidt større klasse fisk, at holde en kort pause og gå op og få vejet mine fisk ind.

Efter indvejningen gik jeg ellers i krig igen. Hvor jeg her fik min største fisk på 2,96 kg igen på tremarella fiskeriet. Jeg landede en mindre fisk efterfølgende, men efter dette stoppede aktiviteten for mit vedkommende.

Det handler ikke altid om at fiske med et eller andet fancy, men simpelthen bare at fiske med det man er bedst til. Da jeg i en længere periode har fisket med tremarella teknikken var dette det naturlige valg for mig. Mit fiskeri til konkurrencen gav flest fangede fisk på hele 5 stk. alle på tremarella med bait.

En hyggelig dag ved vandet med massere af god stemning.
også er det vel altid rart at slutte dagen af med en pokal

>> Læs mere om Tremarella opsætningen her.

Del indlægget med dine venner....