Årets første tur til vandet

Vi skriver nu 2018 i kalenderen og et nyt år er sat ind. Fiskesæsonen skulle selvfølgelig skydes igang så den 2 Jan. var Årets første tur til vandet planlagt.

Årets første tur til vandet
Munkbro Fiskesø

Årets første tur til vandet

Bilen var pakket og turen gik til Munkbro Fiskesø i håbet om at skyde året ind med en ordentlig basse. 8 kg ørreden kom desvære ikke på land. Men alt dette var hurtigt glemt da stangen flexede første gang på dagen.

Fiskene var super forsigtige. Jeg havde haft flere makeringer på blinkende men ikke noget der blev på krogen. Stod lidt i ens egne tanker da pludseligt et tungt huk på Magic trout’s Sort hvide Inliner satte flex på klingen og fiskeriet var for alvor sat igang.

Fisken gik dybt og tungt, der gik længe inden jeg fik fisken at se for første gang så spændinden var ved at bygge op. På trods af det ikke lige var 8 Kg monsteret kom der en super flot og vel fightende regnbue på land på dejlige 3,5 kg. De sterile fisk fra Munkbro fiskesø sætter virkeligt bremsen på hjulet på arbejde når de tager deres tunge udløb.

 

Årets første tur til vandet
Årets første regnbue ørred

Første fisk på land

Med årets første fisk på land var humøret højt og de kolde fingre glemt. Fiskeriet fortsatte yderligt et par timer i nu, men fiskeriet blev en del stille og selv huggende på Bait var ekstremt forsigtige og op til flere gange smed fiskene bare baiten igen inden man kunne sætte krogen.

Min makker karsten havde i mellemtiden dog været mere heldig en mig, og få et par fisk på land. begge hans blev taget på orange bait helt ude midt på søen på bombarda. Hvor jeg ikke kunne nå ud med mit tremarella setup. Men jag var bestemt for doven til at gå hele vejen op i bilen for at hent min bombarda stang, så i stedet gik jeg tilbage til lidt spin på ul grejet.

 

Årets første tur til vandet
Tjek lige det hale ror

Brugte den sidste halve time af min fisketid på at gå lidt rundt og søge vandet af med forskellige blink og gennemløber. havde prøvet lidt forskelligt men uden held. Skiftede om til en blå Magic Trout spoon og “BOOM” lige i et af de sidste par kast inden tiden løb ud kunne endnu en fisk tælles med i det nye år. Og hold nu op et udløb. Tjek lige det vilde hale ror på en af de mange  flotte fisk.

 

Årets første tur til vandet
Årets første tur til vandet

Fisketiden var løbet ud og første tur var ved at løbe til en ende. Det blev til 2 stk super flotte regnbur i størrelserne 3,5 kg og 3,3 kg for mit vedkommende. Super dejligt med årets første Flex på stængerne. Det skal nok blive til et super år med massere af lækre fangster.

Knæk og bræk der ude 😀

Del indlægget med dine venner....