Boks til opbevaring af Rigs

Jeg hader at spilde min kostbare tid når jeg er ude at Fiske, derfor har jeg altid mine Rigs spolet op. Rigene eller forfang er i en boks til færdige rigs. Det gør det nemt og hurtigt at skifte fra det ene til det andet Rig.

Jeg benytter nogle bokse fra Zebco (Winder Rig Box). Plastboksene indeholder 15 skumgummi ruller I 3 forskellige farver.

Zebco Winder Rig Box
Zebco Winder Rig Box

Rullerne til de færdige rigs

Rullerne er ca. 7 cm i diameter , i farverne grøn, gul og rød. Den er opdelt i tre rum, men plads til 5 ruller i hvert rum. Kassen er i kraftig plast.

Færdig opsætning
Færdig opsætning

Jeg operere altid med 5 forskellige rigs og alle er klar til øjeblikkelig montage via en trepunkts svirvel efter mit Bombarda

Magic Trout Warplane
Magic Trout Warplane

(Foto: Ole Augustinus)

Jeg har altid 3 kasser med ud til søen, alle kasserne er i brug og alle mine rigs er klar til brug.

Zebco Winder Rig Box
Zebco Winder Rig Box

På billedes ses 2 af kasserne.

Jeg har som sagt 3 kasser af 15 ruller med med, alle er klar med et rig.

I kassen til venstre har jeg mine Magic Trout Jig Rigs i gule og i hvide. I samme kasse har jeg nogle standard Rigs, altså 3 meter forfang med en krog og 2-3 splithagl. Jeg har forfang med hurtigt synkende vægt på, til de dage hvor jeg ved fiskene står dybt, så gider jeg ikke vente på splithaglene tynger maddingen.

>> Læs mere om Slow og Fast sinking

Jeg har færdige rigs med en Slow Death krog på. Ligeledes har jeg nogle færdigt Rig med blot en løkke i den ene ende og et svirvel i den anden ende til fiskeri med UL spinner/blink.

Jeg har flere kasser med

I kassen til højre, har jeg mine Magic Trout Spin Rigs og Magic Trout Propeller Rigs. I rummet i midten har jeg mine løse kroge. Efter billedet er taget, er disse dog flyttet tilbage i tasken og rummet fyldt op med skumruller og Rigs.

I den sidste kasse har jeg mine Magic Trout Streamer Rigs, altså mine rigs med fastmonteret flue.

Holdes fast med nåle

Den opmærksomme læser, vil nok bemærke at der sidder nåle i skumrullerne. Jeg starter altid med at sætte krogen fast i rullerne og vikler forfanget op. Hvert forfang afsluttes med en løkke, denne låser jeg fast til rullen via en nål.

Når jeg skifter Rig, så fjerner jeg nålen, sætter løkken i mit trepunkts svirvel og ellers ruller Rigget af skumrullen og det er klart.

Skiftet fra et Rig til et andet, tager max. 1. minutter.

Monteres på stangen

Jeg har ofte rullerne sat fast på stangen, så jeg endnu hurtigere kan komme igang med at fiske.

Holder til mine stænger
Holder til mine stænger

 

>> Læs mere om Warplane

>> Læs mere om Bombarda fiskeri

>> Læs mere om fiskeri med synkende Bombarda

>> Læs mere om fiskeri med flydende Bombarda

>> Læs mere om valg af Bombarda flåd

>> Læs mere om valg af Bombarda stang

>> Læs om Bombarda rig

>> Læs om Magic Trout Streamer Rig

>> Læs om Magic Trout Jig Rig

>> Læs om Magic Trout Spin Rig

>> Læs om Magic Trout Propeller Rig

>> Læs mere om hvordan jeg opbevarer mine Rigs

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum Rig Box

Del indlægget med dine venner....