Bombarda fiskeri med synkende Bombarda

Bombarda fiskeri med et synkende Bombarda er noget svære end med det flydende. Alle ikke flydende Bombarda vil synke mod bunden hvis der ikke spinnes ind. Forskellen på dem er, hvor hurtigt de synker.

Tager man modellen der hedder 0,5 – 1 meter, altså modellen der vil lægge sig lige under overfladen, så vil denne bruge ca. 19 sekunder på at synke ned på 3 meter vand, modsat modellen 2-4 meter, denne vil kun skulle bruge 10 sekunder.

Tælle metoden

Magic Trout Float Warplane
Magic Trout Float Warplane

Tilsvarende vil det også tage noget tid for denne, at komme op i vandet igen og naturligvis vil den model der hedder 0,5 – 1 meter hurtigere komme op mod overfladen end den hurtigt synkende.

Magic Trout Float Warplane
Magic Trout Float Warplane

Hvornår bruger jeg hvad?

Jeg fisker rigtig ofte med den synkende Bombarda, er det rigtig koldt eller rigtig varmt søger fiskene mod bunden. Men det er faktisk ganske sjældent fiskene står helt oppe i overfalden, de går typisk lidt nede i vandet. Fisker du med den synkende Bombarda syntes jeg trækket igennem vandet med et forfang efter giver et mere konstant og horisontalt træk igennem vandet. Den flydende model vil oftest være svære at holde i en bestemt dybde, dette kan dog også være en fordel, da det kan lokke fiskene.

Den synkende model vil hjælpe med at trække agnet ned i vandet. Bait er flydende og vil altid søge mod overfladen, splithagl kan trække det ned, og det samme kan den synkende Bombarda gøre.

>> Sådan kaster du med dit Bombarda flåd

Valg af agn

Alt kan næsten fiskes efter det synkende Bombarda, jeg fisker alt fra Bait, B-Maggots, Wormtails til blink og spinnere.

Et synkende Bombarda og en UL spinner er virkelig effektivt. Efter Bombardaen monteres et forfang på 2,5 meter og spinneren bindes blot på dette. På denne måde kan UL spinneren fiskes over alt i søen, præcist som ganske almindeligt spinnefiskeri.

>> Læs mere om Warplane

>> Læs mere om fiskeri med Mustad Slow Death krog

>> Læs mere om Bombarda fiskeri

>> Læs mere om fiskeri med flydende Bombarda

>> Læs mere om valg af Bombarda flåd

>> Læs mere om valg af Bombarda stang

>> Læs om Bombarda rig

>> Læs om Magic Trout Streamer Rig

>> Læs om Magic Trout Jig Rig

>> Læs om Magic Trout Spin Rig

>> Læs om Magic Trout Propeller Rig

>> Læs mere om hvordan jeg opbevarer mine Rigs

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....