Bombarda Kursus Den 24 Juni

Bombarda Kursus Den 24 Juni ved Fyelmose Naturfiskepark

 

Fyelmose har spurt efter min hjælp til at afholde et Bombarda Kursus Den 24 Juni.

Jeg vil gennemgå bombardafiskeriet sammen med jer lige fra opsætning, teknikker, grej og selve fiskeriet så i er klædt godt på til selv at mestre denne fisketeknik efterfølgende.

Der vil være noget for selv helt nybegyndere inden for bombarda men også for folk der har prøvet denne super effektive fiske tekink som ønsker at forbedre deres bombarda fiskeri.

 

Jeg har selv fisket siden jeg var helt ung men mit primære fiskeri de sidste 6 år har været fokuseret på bombarda fiskeriet.

dette er absolut min favorit fiske metode. da fiskeriet er så allsidigs og virker hele året rundt. jeg fisker gennemsnitligt 1-3 ture om ugen.

Så hvis i er klar glæder jeg mig til at se jer ved vandet den 24 hvor jeg vil guide og dele ud af mine erfaringer til jer.

M.v.h Mads Tranholm

 

FYELMOSE: BOMBARDA KURSUS DEN 24 OG 28 JUNI
Rigtig mange har forespurgt på bombarda kurser inden sommerferien og det er, i samarbejde med dygtige lystfiskere og instruktører, lykkes os at arrangere 2 kurser. Det ene bliver lørdag 24. juni fra 9-12.00. Det andet bliver onsdag 28. juni fra 18.30-21.30. På lørdagskurset er det Mads Tranholm fra Quantum Team DK og Dennis Hedegaard Nielsensom står for instruktion og hjælp. Vi arbejder stadig på at få accept fra den sidste instruktør til onsdagskurset (navne offentliggøres senere, tilmelding til kurset starter dog allerede nu)

Kurserne lægges ind under events i aften eller senest i morgen torsdag. på Fyelmose’s facebook side.

>> Fyelmose Naturfiskepark <<

Del indlægget med dine venner....