Bombarda rig flydende

Nogle gange når jeg fisker med Bombarda, så fisker jeg helt oppe i overfladen. Jeg vil her vise hvordan mit Bombarda rig flydende ser ud.

Bombardaen sætters på linen med antennen pegende mod fiskestangen. Hovedlinen afsluttes i et trepunkt svirvel med hægte. I mellem disse er der en gummi stopper for at beskytte knuden.

Bombarda rig flydende

Flydende Bombarda med synkende forfang
Flydende Bombarda med synkende forfang

Længden på mit forfang er typisk 3 – 3,5 meter. Ca. 1 meter fra krogen, montere jeg endnu en 3 punkt svirvel, dette for at tilsikre optimal rotation af min madding.

Float connector

Nogle gange montere jeg et Float Connector i stedet for 3 punkt svirvlet med hægte, dette er også en nem måde til at skifte forfang hurtigt og du undgår vægten af svirvlet der vil synke mod bunden. Dog skal forfanget i de situationer være længere, end dybden på søen.

Her er det vist med en anden type flydende Bombarda, men det illustrere at vægten fra svirvlet vil trække denne mod bunden, ved at benytte Float Connector i stedet for, holder du rigget oppe i overfladen.

Flydende Bombarda opsætning
Flydende Bombarda opsætning

>> Læs om Float Connector

Fisker jeg med synkende madding (f.eks. orm) og jeg ønsker at bestemme afstanden fra overfladen og ned til denne, så benytter jeg altid en Pilot kugle. I dette tilfælde har jeg brugt Magic Trout Stick Pilot.

Magic Trout Stick Pilot
Magic Trout Stick Pilot

>> Læs om Magic Trout Stick Pilot

Afstanden mellem denne pilot og krog bestemmer dybden jeg fisker i.

Flydende Bombarda opsætning
Flydende Bombarda opsætning

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....