Bombarda rig synkende

Når jeg fisker med Bombarda rig synkende er det altid aktivt og hele tiden forsøger jeg at finde fiskene ved at ændre dybde. Denne foregår ved at flytte splithaglene i forhold til krogen. Jo tættere disse er på krogen, og jo længere tid de får lov at synke, jo dybere fisker jeg.

Bombarda rig synkende

Bombarda rig synkende
Bombarda rig synkende

Splithaglene er typisk temmelig små omkring 0,4 gram. Jeg vil hellere montere 2 mindre splithagl end 1 stor da disse I teorien kan ses af fiskene.

Brug en ekstra svirvel

Det er altid en god ide, at placere et ekstra svirvel ca. 1 meter fra din krog. Når vi fisker med forfang på 3 – 3,5 meter, så er det svært at opnå den helt rigtige rotation på maddingen med så langt et forfang. Ved at placere dette svirvel på forfanget, får vi en helt anden rotation i vandet.

Længden på mine forfanget variere alt efter hvor lang stangen er jeg fisker med. Er stangen 4 meter lang eller derover, så laver jeg mine forfang på 3,5 meter. Min korteste Bombarda stang er min Magic Trout Pulse på 3,6 meter (12 fod). Når jeg fisker med denne, er længden på mit forfang ca. 3,2 meter.

Grundet rotation fra agnet, er det vigtigt at bruge et ordentligt tre punks svirvel. Skifter jeg I mellem rigs, så montere jeg altid et tre punks svirvel med hægte.

3 punkt svirvel
3 punkt svirvel

 

>> Sådan kaster du med dit Bombarda flåd

>> Information om svirvler

>> Information om kroge

>> Information om gummi stoppere

>> Information om Bombarda tråder

 

Nogle gange skal der mere til at få fiskenes opmærksomhed, så skifter jeg til et andet rig.

>> Læs om Magic Trout Spin Rig

>> Læs om Magic Trout Propeller Rig

>> Læs om Magic Trout Streamer Rig

>> Læs mere om hvordan jeg opbevarer mine Rigs

 

 

 

 

Del indlægget med dine venner....