Bombarda stænger

Bombarda stænger er et stort og uoverskueligt marked. Jeg prøver her at komme med lidt input til hvilke stænger jeg benytter og hvorfor.

Jeg har aldrig mindst to stænger med mig når jeg er ude og fiske. Jeg har forskellige stænger jeg kan benytte til Bombarda fisker og vælger denne alt efter årstid og hvilken sø jeg skal ud og fiske i.

Magic Trout Bottom

Min absolute favorit I det kolde vejr. Modellen er konstrueret med øjer der er større end normalt og disse modvirker der sætter sig is I dem. Der er intet mere irriterende end fiskeri om vinteren hvor øjerne konstant lukker sig af is. Dette sker oftest på stænger med små øjn. Denne stang er konstrueret til at undgå dette problem og det virker. Stangen er 3,9 meter og vejer knap 338 gram, hvilket gør det til en relative tung stang jeg oftest bruger til passiv fiskeri på bunden.

Magic Trout Bottom
Magic Trout Bottom

>> Læs mere om Magic Trout Bottom

 Magic Trout Ease
Magic Trout Ease


Magic Trout Ease

Min eneste teleskob Bombarda stang. Stangen har mange af de samme kvaliteter som mine Tremarella stænger har. Stangen vejer næsten ikke noget, omkring 160 gram for 3,8 meter versionen. Luksus som kort håndtag er sparet væk, for at reducere vægten. Det er virkelig sjovt at lande fisk med denne stang.

>> Læs mere om Magic Trout Ease

Magic Trout Universe

Denne stang er udviklet specielt til bombarda fiskeri, stangen fåes I længder fra 3,3m til 3,9m. Øjerne er små og stangen er yderst sensitiv for selv de mest forsigtige bid. En stang jeg benytter når jeg ikke skal kaste frygtelig langt, selv om den sagtens kan betjene et 20 grams Bombarda flåd. Stangen er noget lettere end Bottom modellen, modellen jeg har med en længde på 3,6 meter vejer kun 254 gram, det er næsten 100 gram mindre end Bottom modellen.

Magic Trout Universe
Magic Trout Universe

>> Læs mere om Magic Trout Universe


Magic Trout Remote

En ultra stærk stang med en længde på hele 4,2 meter, der virkelig kan kaste langt. Skal jeg ud og Fiske I en stor sø og der er behov for at komme rigtig langt ud, så er der intet tvivl om mit valg. Stangen har en kastevægt på 15-50 gram, så den kan virkelig flytte noget langt ud. Selv om stangen både er lang og relativt kraftig, så vejer den under 300 gram.

Magic Trout Remote
Magic Trout Remote

>> Læs mere om Magic Trout Remote


Magic Trout Pulse

Den absolute topmodel I mit sortiment og virkelig “spitzenklasse”
Stangen er udviklet af Marc Bauer fra Magic Trout Team Germany over en 3 årig periode. Stangen er 3,6 cm og vejer kun vandvittige 163 gram, helt utroligt af en stang på denne længde kan veje så lidt. Stangen er super stærk og ultra følsomt. Stangen er designet så det er en sensitiv forlængelse af din egen arm og det må man sige er lykkedes til fulde. Dette er uden tvivl den fedeste stang jeg nogensinde har fisket med – MY PRECIOUS!

Magic Trout Pulse
Magic Trout Pulse

>> Læs mere om Magic Trout Pulse

 

Del indlægget med dine venner....