Browning Match & Feeder Dip

De nye Browning Match & Feeder Dip er relativt tyndt flydende, således at væsken hurtigt trækker ind i maddingen.
Takket være den høje koncentration vil det trænge dybt ind i maddingen og frigivelsen holder meget længere. Jeg kan stadig fornemme duften efter 4-5 kast og på det tidspunkt, skifter jeg ofte madding alligevel.

Jeg har eksperimenteret med at give B-Maggots og B-Bobbles dufte også. Dog syntes jeg ikke, at et forbedret resultat har været målbart. det gav naturligvis fisk, men ikke markant flere. Men jeg har rigtig gode resultater med bait, der er jeg ikke i tvivl om det virker, på de dage fiskeriet er lidt trægt. Jeg har haft kæmpe stor gavn af især ost og vanilje – men de smag/dufte har også givet mig fisk.

OBS

Husk at tjek låget en ekstra gang ved fiskeriet afslutning. Jeg hældte en hel bøtte med hvidløg ud i bilen, det stinker i flere uger efter !!

Spec’s

De tilgængelige sorter er blandt de bedste udførelse.
Relativt flydende
Høj koncentration
Afgives med det samme
– Lang frigivelses tid
Indhold: 30ml

Dufte/smag:

Lever extreme

Bubblegum (tyggegummi)

Sweet vanilla (Sød vanilje)

Mazipan (marcipan)

Cheese/King Crap (ost)

Monster Mussel

 

Browning Match & Feeder Dip
Browning Match & Feeder Dip

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....