Double Overhand Loop

Double Overhand Loop, når jeg har brug for at lave en løkke på linen bruger jeg altid dette knob. Det minder rigtig meget om, at lave en almindelig løkke. Dog syntes jeg ikke altid denne holder ved fletliner, derfor bruger jeg denne dobbelte udgave. Ved at køre den dobbelt igennem, holder den betydelig bedre. Benytter du nylonline, kan denne også sagtens benyttes.

Det er møg træls at miste fisk på grund af en dårlig knude. Denne ved jeg holder til fletliner, så det er bare med et øve derhjemme, så den sidder lige i skabet når du står ude ved vandet. Jeg øver altid rigtig mange gange hjemmefra, jeg gider ikke spilde dyr fisketid på at øve mig på knuderne ude ved søen. Dog er dette super let, så den skal nok lige øves et par gange, så sidder den der.

Sådan gør jeg:

 

Double Overhand Loop
Double Overhand Loop

Linen føres engang i gennem, som ved en almindelig løkke

Double Overhand Loop
Double Overhand Loop

Men for at sikre denne holder ved fletliner, føres den lige igennem endnu engang

 

Double Overhand Loop
Double Overhand Loop

Knuden strammes op og denne holder til langt mere end den enkelte løkke

Double Overhand Loop
Double Overhand Loop
Del indlægget med dine venner....