Fiskeri med færdige rigs

Fiskeri med færdige rigs, en af de absolut nemmeste, hurtigste og mest effektive metoder er. Jeg fisker ofte med disse færdige rigs fra Quantum. Setuppet til de 4 forskellige rigs der er, er helt den samme. Blot der monteres et 3 punkt svirvel med hægte, så er det lyn hurtigt at skifte opsætning.

Der er 5 forskellige færdige rigs i serien. Nogle ligner spinnere, andre spinnere med to blade. En anden har en flue monteret i enden. Kort sagt, serien af færdige forfang dækker utrolig bredt. Variationerne i typer, farver og modeller gør der er så mange muligheder for at ramme et eller andet fiskene på den pågældende dag vil bide på et kæmpe stor.  Laves montagen rigtig, vil du på et minut kunne skifte fra et forfang til et andet forfang.

Montage

Bombardaen monteres på hovedlinen med antennen i retning fiskestang. Efterfølgende monteres en gummi perle for at beskytte knuden. I enden monteres et tre punkt svirvel med hægte. Alle færdige rigs leveres med en løkke i den ene ende, denne sættes blot i hægten og så er det klar til at fange mange fisk.

Jeg benytter altid et synkende Bombarda flåd med disse rigs, typisk 15 gram.

 

Synkende Bombarda med rig
Synkende Bombarda med rig

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....