Fisketeknik

Fisketeknik, jeg har igennem tiderne skrevet en del artikler om forskellige teknikker man bør kende for at opnå succes med Put & Take fiskeri.

Min måde er ikke nødvendigvis din måde

Disse indlæg om fisketeknik indeholder en række af mine erfaringer i forbindelse med fiskeri i Put & Take. Min måde og min fisketeknik er måske ikke den rigtige for dig, men brug den som udgangspunkt,.
Efterhånden som tiden går, vil du automatisk finde din egen fiskestil.

Ved Put and Take fiskeri anvendes der 3 primære fiskeformer.

1. Spinnefiskeri
2. Medefiskeri
3. Fluefiskeri

Hvilken form der er bedst. Eller hvilken form der passer til dig, eller rettere sagt former, da de fleste benytter forskellige teknikker, er noget du helt selv skal finde ud af.

Jeg benytter ofte alle 3 typer af fiskeri på samme fiskedag. Nogle gange tager jeg afsted udelukkende med min Tremarella stang, andre gange udelukkende med min Fluestang det kommer an på meget og hvad lysten er til på dagen. Nogle gange har jeg bare lyst til at sidde og nyde freden og fiske passivt. De dage skal der også være plads til.
Så ud og find din egen stil, har du ikke grejet, så lån din frem før du kaster en masse penge efter det. Hellere finde din egen stil og køn noget ordentlig grej, det er bedre end købe skod grej og få en dårlig fiske oplevelse.

 

>> Læs om tælle teknikken

Del indlægget med dine venner....