Fisketur til Resenbro Put and Take

Søndag morgen tog jeg på Fisketur til Resenbro Put and Take. Tidligt op fra morgenstunden, pakkede bilen også ellers bare afsted.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HG4WdX054U0[/embedyt]

Ankom ved søen lidt over kl 9, det var allerede lyst så det var bar med at få fundet grejet frem.

Nåde næsten ikke igang med mit fiskeri før den første fisk sad på krogen. I kampens hede om både at pakke grej ud og sætte kamera op stak flådet af og første fight satte ind.

I kan se det hele på videoen der er sat ind ovenfor.

 

Fisketur til Resenbro Put and Take
Magic Trout Fat Bloody Inliner

Virkelig Flotte fisk og vel Fightende ørrede i det kolde vejre

Da vejret var rigtig i det kolde humør måtte der ske lidt ekstra for at holde varmen og der blev derfor skiftet om til lidt spin. Hvor denne flotte blanke ørrede ikke kunne står for et af de giftige Magic Trout Fat Bloody Inliner.

Hold nu op hvor fiskene var supper flotte fra Resenbro Put and Take. De fightede helt til det sidste, og selv med den mindste fangst på omkring de 1,2 kg måtte fisken kæmpes godt træt inden nettet kunne findes frem.

Desvære betød det kolde vejre også at mine batterier til kameraet hurtigt gik tør for strøm og måtte derfor kun nøjes med et billede af den flotte basse der kom på land til sidst.

 

Fisketur til Resenbro Put and Take
4 kg Regnbue ørred fra Resenbro Put and Take

Men selv om vejret var koldt endte turen jo super alligevel med en super flot fangst af denne 4 kg basse. Tjek lige det super flotte hale ror. Jeg kan da lige låge for denne fisk kunne flytte vand. for hold nu op en fight.

Virkelig en lækker sø jeg helt sikkert vil finde en tur forbi en anden gang. Bare lige når vejre bliver lidt varmere haha 😀

 

Knæk og bræk til jer alle der ude.

Del indlægget med dine venner....