Godt Nytår

Godt Nytår Alle sammen vi ses ved vandet i det nye år 😀

2017 er jo gået forrygende stærkt, med massere af ekstreme fangster man nu kan side og kikke tilbage på.

Godt Nytår
Godt Nytår

 

Godt Nytår
Min første Sandart

For mit vedkommende blev det året hvor min første Sandart blev landet på en tur til Hamborg samt en masse andre super spændende fangster som en kæmpe sølv karpe, nogle super flotte fisk jeg ikke kende som går under navnet Asp. Jeg vil bestemt kikke mod en sådanne tur igen i det nye år når der findes tid i kalenderen.

Jeg vil absolut anbefale hvis man går op i fiskeriet at kikke efter at planlægge ture til udlandet selv om det bare er vores nabolande som Tyskland, alle Norge, findes der her noget helt andet fiskeri som er super spændende og bestemt en fisketur værd.

 

Godt Nytår
44,5 kg Beluga Stør fanget i Donslund

Her hjemme blev det også til en masse lækre fangster som jeg bestemt ikke glemmer. Fangsten af min lokale Stør sø’s største beluga på hele 44,5b kg. Hold nu op det var en god nat ved søen. Sikke en oplevelse, og hvis der er noget fisker der vokser stærkt her i lille DK så er det stør fiskeriet. En utrolig fighter der giver dig kamp for alle pengende.

 

Godt Nytår
10,1 kg Gedde

Det blev ikke helt til så mange ture efter de smukke Gedder som jeg ønskede men alligevel blev det til et par super flotte eksemplar af 10+ kg klassen. hvis der er noget der kan sætte adrenalinen igang så er det når man ser siden af sådan et rovdyr vende i vandet.

 

Godt Nytår
6,3 kg Regnbue ørred Fra Tusågård

Ikke mindst har det været et utroligt givende år inden for mit Ørred fiskeri. Utallige smukke regnbuer landet i et stort udvalg af størrelser. Der kommer helt sikker mange flere i det nye år, de første ture er allerede planlagt hehe.

 

Godt Nytår
5,2 kg Guld Ørred fra Loch Nees

En kæmpe Guld Ørred fanget i Nees på hele 5,2 kg og her for et par uger siden den super flotte tiger ørred på 3,2 kg i Lundum

 

3,2 kg Tiger Ørred fra Lundum

 

Jeg vil sige et kæmpe Tak til alle jer der ude der følger med og ikke mindst mødes ude ved vandet.

Glæder mig til at møde endnu flere af jer alle ved vandet i det kommende år som jeg er sikker på nok skal bringe endu flere super fede fangster. Ses i det nye år.

Ønkser jer alle et kæmpe Knæk og Bræk, og et Fantastisk Godt Nytår!!!

Del indlægget med dine venner....