Magic Trout B-Maggot

Magic Trout B-Maggot, levende Bi-larver er en af de mest populære og vellykkede lokkemad i Tyske ørredsøer. Det er bare ofte ikke tilladt i Danmark. Men i dette tilfælde er det næstebedste stort set lige så effektivt som det bedste. Quantums kunstige bi maddiker er en 100% kopi af den levende version. Fordelen ved denne er dog klart, at den holder meget bedre på krogen, en rigtig bi lave holder ikke ret mange kast, hvor i mod denne holder i utrolig længe.

 

B-maggots fås i 10 forskellige farve kombinationer vist på billedet her.

 

Montering

Man fisker B-maggots monteret i en L form på enten en Wide gap krog eller de speciale B-maggot rigged hooks. Ved at ændre vinklen på L formen en lille smule frem eller tilbage, kan man nemt justere fra langsome til hurtige svingninger på gummidyret.

Montering af B-maggots i L form.
Effektivt agn til at lokke ørreden til bid.

 

Man kan fiske B-maggot stort set efter alt, lige fra bombarda, tremarella til let spin.

Blandingen af de mange forskellige farver samt bevægelser man kan danne med denne super agn er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan fikse med denne storfanger i put and take.

 

B-maggots kan også fisken sammen med B-Bobbles på en Mustad Slow Death krog, hvor man øverst montere en B-Maggot og nederst en B-Bobbles, det giver en helt fantastisk gang i vandet og ved at bruge forskellige farver, en helt utrolig kontrast.

>> Læs om Magic Trout B-Bobbles

>> Læs om Mustad Slow Death

 

Fabian med en guldørred fanget på B-Maggots
Fabian med en guldørred fanget på B-Maggots

 

Fabian fra Magic Trout Team, har her landet en pæn guldørred på B-Maggots fra Quantum

 

En anden fræk måde at benytte B-Maggots på, er at montere dem på en Gambler blink, det skal være modellen ved single krog, dette er også meget effektivt.

Gambler og B-Maggots
Gambler og B-Maggots

>> Læs om Magic Trout Gambler

 

Andre typer madding:

>> Læs om Magic Trout Bait

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum B-Maggot

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....