Magic Trout Bottom Detector

Magic Trout Bottom Detector, løsningen i det varme og kolde vejr?

I de rigtig kolde eller varme perioder på året, kan det være rigtig svært at få fiskene i tale. Ofte gemmer de sig i huller på bunden hvor de føler sig mest muligt komfortable.

Men det er slut nu, Quantum’s specialist hold i Tyskland har sammen med ingeniørerne udviklet denne Bottom Detector der er genial til af fiske på bunden.

Ørred på bund
Ørred på bund

Specifikationer:

Selve flådet er omkring 20 centimeter langt og vil stille sig på bunden og holde linen ca. 20 centimeter over denne. Flådet synker langsomt, så det når ikke at skræmme fiskene på vej ned og den sorte farve falder helt i med bunden, så den kan fiskes helt ugeneret. Flådet placeres på hovedlinen og den bindes i en trepunkt svirvel med en perle i mellem. I den anden ende af svirvlet bruges der ca. 60-80 cm fluorocarbon line og naturligvis en krog. Som madding bruger jeg oftest Magic Trout Bait eller Magic Trout B-Maggots, farverne vælges ud fra dybden på vandet og hvilken farve vandet har.

Modellen fås i 6gram, 8 gram og 12 gram.

>> Læs mere om Hvad fisk ser

Fiskes både aktivt og passivt

Flådet kastes ud og kan enten fiskes passivt hvor den får lov at ligge på bunden eller aktivt hvor den langsomt spinnes ind.

Fordi flådet synker så langsomt, når den ikke at grave sig ned i bunden, men stiller sig pænt oven på. Ligeledes vil den modsat et almindelig bundrig undgå at blive viklet ind i tang og sten der måtte opholde sig på bunden.

Et sandt hit fra Quantum jeg allerede har landet flere sky sommer ørreder på, der følte sig sikre på bunden.

>> Læs mere på bundfiskeri

>> Sådan ser mit bunde fiske rig ud

Magic Trout Bottom Detector
Magic Trout Bottom Detector

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum Bottom Detector

Del indlægget med dine venner....