Magic Trout Ease

Magic Trout Ease, jo mere jeg fisker med denne stang, jo mere vinder den!

Stangen har mange af de samme kvaliteter som mine Tremarella stænger har og kan faktisk godt bruges til Tremarella fiskeri. Jeg bruger også denne stang til flådfiskeri og bombarda fiskeri. Stangen vejer næsten ikke noget, omkring 160 gram for 3,8 meter versionen. Luksus som kort håndtag er sparet væk, for at reducere vægten,  Så det er virkelig sjovt at lande fisk med denne stang.

Teleskop stang

Jeg hører ofte folk kalde teleskop stænger for discount. Intet er mere forkert, denne tese var måske korrekt for 20 år siden, men i dag er teleskop stængerne af rigtig høj kvalitet.

Magic Trout Ease
Magic Trout Ease

Exceptionel følsom

Ved at stangen er så let og helt exceptionel følsom, så kan du fiske med denne stang I timevis uden at blive træt. Jeg benytter oftest stangen til almindelig bombarda fiskeri, men den kan faktisk bruges til mange forskellige ting ved fiskesøen.

En af de ting jeg har brugt stangen til, er mit eksperiment med push/pull teknikken, det er denne stang genial til.

>> Læs mere om puch/pull her

Som hjul benytter jeg ofte Quantum Trax, da dette hjul intet vejer og derved passer godt til stangen.

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum Ease

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....