Magic Trout Nyheder 2018

Magic Trout Nyheder 2018. Kataloget ligger allerede på nettet og man står frit til at kikke alle de lækre produkter igennem.

Katalog 2018
Katalog 2018

Ved at klikke på katalog billedet linkes du direkte til alle de nye kataloger med alle de spændende nye produkter

Lige som så mange andre har jeg også siddet spændt og ventet på at bladre det nye katalog igennem for at lure alle de spændende nyheder. Det er sket utrolig meget til i års udgivelse af kataloget og jeg vil her komme med nogle af de største nyheder inden for ørred fiskeriet.

Magic Trout Nyheder 2018

Magic Trout står på egne ben

Magic trout Programmet vokser med lynets hastighed, og står idag med et fuld sortiment inden for Put and take fiskeriet. alt inden for tremarella, bombarda, ul spin fiskeri og meget mere.

Magic trout står nu helt for sig selv og præsentere sit helt eget grej mærke med et super udvalg af gennemført kvalitet som ingen andre.

Magic Trout
Magic Trout

 

Magic Trout Impulsive

Den Nye udgave af den super kendte Pulse stang. Impulsive rammer markedet med endnu mere sensitivitet en før med forbedringer end den gamle model. fås nu også i hele 3 varianter lige fra UL 3,30 m 1 – 10 grams helt op til 3,90 m 3 – 30 gram. Helt igennem toppen inden for Bombarda fiskeri i  put and take. Den Nye Impulsive er en absolut værdige efterfølgere til Pulse serien og sætter helt nye standarder inden for kategorien.

 

Magic Trout Impulsive
Magic Trout Impulsive

 

Magic Trout Bloody Sword

En helt Ny stang til Magic Trout serien. Super lækker UL Spinne stang udviklet i med en perfekt kombination mellem følelse i klingen, styrke i rygraden til at sætte krogen og stadig veje Ultra let og mange flere super lækre detaljer.

Bloody Sword udkommer i 2 varesioner : 2,00 m med en kastevægt helt nede fra 0,5 gram op til 6 gram perfekt til fiskeri med blades og spoons blink og små UL spinnere. Og den lidt større model i 2,2o m 1 – 8 grams super til fiskeriet med gennemløbere.

 

Magic Trout Bloody Sword
Magic Trout Bloody Sword

 

Magic Trout Superstar

Super Nyhed inden for lavere prisklasse tremarella stænger. Et super godt valg til nybegynder inden for tremarella eller for dem der ønsker at spare på budgettet. SuperStar udkommer i 4 forskellige klasser helt nede fra det helt lette 0 – 2 gram op til 3 – 8 gram som kan dække en hver form for tremarella fiskeri.

 

Magic Trout Superstar
Magic Trout Superstar

 

Magic Trout X-Tase

Magic Trout X-Tase er en allround teleskopstang, som har en super sensitivitet inden for ørredfiskeriet. Stængerne er hjemmebane i alle aspekter af ørredfiskeri og bør have en fast plads i alles stangstativer. En super lækker teleskopfiskestang til feks flåd fisker. Udkommer i hele 4 varianter der spænder lige fra 3 – 10 gram og helt op til 15 – 30 gram. I X-Tase serien kan du med sikkerhed finde en stang der dækker dit fiskeri.

 

Magic Trout X-Tase
Magic Trout X-Tase

 

Ultrasonic Flåd Serie

Super fed Nyhed inden for forskellige flåd er den Nye Ultrasonic flåd serie fra Magic Trout. flåd serien dækker et stort udvalg af forskellige flåd i top kvalitet. Med det store udvalg inden for ultrasonic flåd dækkes stort set hele ørredfiskeriet.

Ultrasonic flådende udkommer i lige fra bombarda flåd til tremarella flåd og mange flere her under er der kun vist et par stykker resten kan ses i kataloget.

                                                     

 

Bloody Blink Serien

Den helt Nye Bloody blink, spinner gennemløber serie fra Magic trout sikre du dig et kæmpe udvalg af forskellige agn at præsentere ørrederne for i de danske put and take søer. Et sikker våben i putten med den brede vifte af forskellige gange i vandet i et stort udvalg at skarpe farver. Bloody serien præsentere kun det bedste af det bedste inden for Ul endegrej til ørred fiskeriet.

Magic Trout Bloody Blades
Magic Trout Bloody Blades

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magic Trout Bloody Inliner
Magic Trout Bloody Inliner
Magic Trout Bloody UL Spinner
Magic Trout Bloody UL Spinner
Magic Trout Bloody Spoon
Magic Trout Bloody Spoon

 

Magic Trout Curly B-Bobbles

Curly udkommer i en størrelse større end tidligere. den ældre model er 3,5 cm i længden hvor den nye er helt oppe på 4,2 cm super effektiv med den lidt større størrelse agn til feks vinter halvåret hvor fiskene er mere aktive i det køligere vand. Selvfølgelig i alle de kendte farver som før.

 

Magic Trout Curly B-Bobbles
Magic Trout Curly B-Bobbles

>> Læs mere om Curly B-Bobbles her.

 

Magic Trout Bait

Magic Trout kommer med endu en special variant af deres bait igen til 2018. Denne gang varianten med Crabby med kraftig smag af skaldyr og rejer i farven pink med blå glimmer. Har vidst sig at være super effektiv under test forsøgende.

 

Magic Trout bait Crabby
Magic Trout bait Crabby

 

Magic Trout Stick Pilot

Ny og forbedret model af stick pilot. Den Nye version af Stick Pilot monteres super nemt på linen med elastikkerne og kan derved nemt justeret op og ned af linen for at indstille dybden. Pilot kuglen er super sensitiv og selv den mest forsigtige ørred i søen ville ikke kunne mærke modstand fra disse. Filter på linen grundet pilot kuglen er nu en ting fra fortiden!

 

Magic Trout Stick Pilot
Magic Trout Stick Pilot
Del indlægget med dine venner....