Magic Trout Power Stopper

Den nye Magic Trout Power Stopper. En højkvalitets gummi stopper i to designs. Den ovale version er ideel til beskyttelse af knuder, f.eks. mellem din svirvel og bombarda flåd. Hvor den Square version er mere egnet til at fastgøre synk eller feks Ghost tubes.

Magic Trout Power Stopper viser virkelig hvad forskellien på de billige stopper og rigtige kvalitet stopper er. En rigtig gummi stopper der rent faktisk holder fast på linen. Super effektive til at fiksere dine Ghost Tubes på linen for at opnå fuld tremarella effekt. Eller til at beskytte knuder. Et uundværligt produkt i grej taksen.

 

Magic Trout Power Stopper
Magic Trout Power Stopper

Montering

Montering er super simpel. Linen trækkes igennem øjet under gummi stopperen. Herefter trækkes gummi stopperen ud på linen og trækkes hen hvor den ønskes. En øvelse der er muligt selv med våde og kolde fingre – smart!

 

Brug kvalitet stoppere

I dag fisker jeg ude lukkende med kvalitets gummi stoppere. Disse stoppere har en meget høj kvalitet, super absorberende overfor kraften fra bombardaen og yderst beskyttende for knuden. Det store håndtag på gummi stopperne gør det nemt at montere disse, selv med våde og kolde fingre, alt i alt en super godt produkt.

 

Magic Trout Power Stopper

Den Nye model af Magic Trout Power Stopper findes i 2 forskellige modeller, Oval og Square. I 4 forskellige størrelser så der er med garanti en variant der også passer helt perfekt til dit fiskeri.

 

Magic Trout Power Stopper
Magic Trout Power Stopper Square

Square version er super egnet til at fastgøre synk eller feks Ghost tubes. Den lange form sikre optimal holde på linen så stopperen ikke rykker sig på linen.

 

Magic Trout Power Stopper
Magic Trout Power Stopper Oval

Den ovale version er ideel til beskyttelse af knuder, f.eks. mellem din svirvel og bombarda flåd.

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

 

Del indlægget med dine venner....