Magic Trout Propeller Rigs

Magic Trout Propeller Rigs, nogle gange skal der mere end en Worm-Tail eller Trout Bait til at få fiskens opmærksomhed, disse dage kan det være en rigtig god ide, at prøve at skabe nogle trykbølger foran agnet til at fange fiskenes opmærksomhed.

Færdige rigs

Dette færdige rig fra Quantum er monteret med to dobbelt blade og nogle farvestrålende perler i mellem. Når rigget trækkes igennem vandet, skaber propellerne trykbølger i vandet der i den grad tiltrækker fiskene.

Nogle gange er de slet ikke interesserede i dette rig, så skifter jeg til Spin Rig, så sker det de går helt amok. Lige så ofte er det omvendt og jeg skifter til dette rig.

>> Læs om Magic Trout Spin Rig

Rigget leveres klar til fiskeri og med 2 meter line – du kan få det enten med en krog størrelse 6 eller 10. Jeg bruge næsten kun modellen med størrelse 10 krog. Jeg montere altid dette rig efter et Bombarda flåd, typisk et langsomt synkende på 20 gram. Jeg montere det blot i stedet for forfanget.

>> Bombarda Rig

Nogle gange sætter jeg et par 0,3 grams splithagl på, for at få den lidt ned i vandet.

Magic Trout Propeller Rigs
Magic Trout Propeller Rigs

Nogle gange er det stadig ikke nok til at få fiskene i tale, så er det altid godt med en trumf i baghånden, nemlig et rig med en flue

>> Læs om Magic Trout Streamer Rig

>> Læs om Magic Trout Spin Rig

>> Læs om Magic Trout Jig Rig

>> Læs mere om hvordan jeg opbevarer mine Rigs

 

 

 

Del indlægget med dine venner....