Magic Trout Pulse

Magic Trout Pulse, den absolut topmodel I mit sortiment og virkelig “spitzenklasse”.

Jeg har fisket mange timer med denne stang, før jeg fik den endelige version kom på markedet. Stangen er vandvittig lækker og yderst sensitiv. Selv det mindste lille forsigtige nap kan registreres. Kaste evnen er helt i top og mit normale 15 grams Bombarda flåd kan jeg uden de store problemer kaste midt ud i de fleste danske put and take søer.

Jeg bruger dog sjældent kastevægte på 15 gram, der i mod jeg har skiftet til 10 grams versionen af enten Bombarda eller Magic Trout Trawler flåddet. Jeg syntes de afstande jeg kan kaste ud på med 10 gram og denne stang er rigelig i det fleste Put & Take søer i Danmark.

 

Magic Trout Pulse
Magic Trout Pulse

Udviklet i Tyskland

Stangen er udviklet af Fabian Frenzel & Marc Bauer fra Magic Trout Team Germany over en 3 årig periode. Stangen er på 3,6 m og vejer kun vandvittige 163 gram, helt utroligt af en stang på denne længde kan veje så lidt.

Jeg har ved flere lejligheder haft købt dagskort, hvilket oftest giver 8-10 timer med fiskestangen i hånden. Grundet denne stangs lave vægt er det intet problem.

Aktionen på denne stang giver dig rigtig sjove fights, selv med fisk på 2 kilo.

Magic Trout Pulse
Magic Trout Pulse

For at holde vægten i bund, er noget af stangen “blottet” mellem øverste og nederste “håndtag”, dette ser super fedt ud og er alligevel bare spild vægt. Det eneste problem er, at alle andre stænger føles tunge efter man har fisket med denne.

Quantum Pulse i action
Quantum Pulse i action

Daniel Sommer har lånt os dette fede billede af Quantum Pulse ved bredden af en sø.

Dette er uden tvivl den fedeste stang jeg nogensinde har fisket med – MY PRECIOUS!

Jeg benytter Quantum Accurist hjulet på denne stang
>> Læs om Quantum Accurist her  

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum Magic Trout Pulse

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....