Magic Trout Pulseye Pacemaker

Magic Trout Pulseye Pacemaker varianten har en hurtigere gearing, man kan derved ind spole sin line meget hurtigere. Ideel når du skal fiske hurtigt.

Magic Trout Pulseye serien kunne ikke være uden en matchende fiskehjul, og denne model passer helt perfekt. Utroligt design sammen med fænomenal teknologi. Ingen Magic Trout stang bør være uden et sådanne hjul!

Magic Trout Pulseye Pacemaker

 

Pulseye Serien

I starten af 2017 lancerede Magic Trout en helt ny generation af Tremarella stænger. Stængerne er helt unikke og enestående i deres opbygning og design. Stængerne leverer den største nyskabelse inden for dette segment af stænger, der er sket i flere år. Pulseye Tremarella stænger, skal selvfølgelig have en fast følgesvend og dertil kom Pulseye hjul serien.

Sammen med Pulseye 4,00 meter Tremarella stængerne, udkom de helt fantastiske Pulseye 1220 og 1230 pacemaker hjul i et utrolig lækkert design.

Magic Trout Pulseye serien består af Tremarella stænger, fiskehjul og et matchende landingsnet. Alt hvad du skal bruge til det perfekte Tremarella setup.

 

Magic Trout Pulseye Pacemaker

Magic Trout Pulseye Pacemaker
Magic Trout Pulseye Pacemaker

 

Lige som det almindelige Pulseye hjul er Pacemaker versionen kvalitetsmæssigt også helt i top, derfor også en smule dyre end så mange andre hjul.

Hjulet har en helt utrolig silke blød og stabil gang, som virkelig gør det til en drøm at arbejde med under fiskeriet. Bremsen virker sublimt og sikker. Selv under fight med støre ørreder fra søen klare Pulseye hjulet det med lethed.

Jeg  har på spolet hjulet med Quantum’s Salsa line som er et helt perfekt match til ørredfiskeriet med min Pulseye serie.

 

Magic Trout Pulseye Pacemaker
Magic Trout Pulseye Pacemaker

 

Den store forskel mellem 1220 modellen og 1230 Pacemaker, er selvfølgelig størrelsen. Men det man ikke ser er at Pacemaker modellen er en High speed gerings model. Det vil sige, med en omgang på håndtaget har du trukket meget mere line ind på spolen end med den lille model uden den høje gearing.

Dette kan nemt ses under specifikationer for de 2 forskellige modeller hvor geringen og retrieve længden er betydelig støre på pacemaker modellen.

Hjul med høj gearing er rigtig populært under konkurrence fiskeri bland andet i Tyskland.

 

Magic Trout Pulseye Pacemaker
Magic Trout Pulseye Pacemaker

 

Hjulet er bygget med balanceret rotor, som producerer en silkeblød gang. Selve hjul huset er produceret i aluminium som sikre hjulet forbliver uden korrosion. Hjulets bremse er opbygget på store overflade multi-disc font-drag-system med carbon skiver. Dette resultere i en yderst pålidelig bremse. Foruden alt dette er hjulet også med: Anti-twist line ruller, S-kurve line fordeling samt Aluminium spole med hærdet forkant til at opnå længere kaste afstande. High speed gearingen som er det specielle ved Pacemaker hjulet.

 

Specifikationer for Magic Trout Pulseye Pacemaker

  • Electronically balanced lightweight rotor (LWR)
  • Housing produced in aluminium to be completely distortion-free
  • Large-surface multi-disc front drag system with carbon discs
  • Anti-twist line roller
  • Aluminium spool with hardened front edge for longer casting distaces
  • S-curve line distribution
  • Rapid line retrieval
Model 1223
m / mm 195 / 0,30
Gear Ratio 6,2:1
line indlæg 85 cm
Lejer 12
Bremse 5,5 kg
Vægt 240 g
Se hele Pulseye serien her :

>> Pulseye hjul.

>> Pulseye Tremarella stænger.

>> Pulseye Eyecatcher Landingsnet.

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

 

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....