Magic Trout Pulseye

Magic Trout Pulseye serien kunne ikke være uden en matchende fiskehjul, og denne model passer helt perfekt. Utroligt design sammen med fænomenal teknologi. Ingen Magic Trout stang bør være uden et sådanne hjul!

 

Magic Trout Pulseye

Pulseye Serien

I starten af 2017 lancerede Magic Trout en helt ny generation af Tremarella stænger. Stængerne er helt unikke og enestående i deres opbygning og design. Stængerne leverer den største nyskabelse inden for dette segment af stænger, der er sket i flere år. Pulseye Tremarella stænger, skal selvfølgelig have en fast følgesvend og dertil kom Pulseye hjul serien.

Sammen med Pulseye 4,00 meter Tremarella stængerne, udkom de helt fantastiske Pulseye 1220 og 1230 pacemaker hjul i et utrolig lækkert design.

Magic Trout Pulseye serien består af Tremarella stænger, fiskehjul og et matchende landingsnet. Alt hvad du skal bruge til det perfekte Tremarella setup.

 

Magic Trout Pulseye 1220

Magic Trout Pulseye
Magic Trout Pulseye

 

Pulseye hjulet er kvalitetsmæssigt helt i top, derfor også en smule dyre end så mange andre hjul.

Hjulet har en helt utrolig silke blød og stabil gang, som virkelig gør det til en drøm at arbejde med under fiskeriet. Bremsen virker sublimt og sikker. Selv under fight med støre ørreder fra søen klare Pulseye hjulet det med lethed.

Jeg  har på spolet hjulet med Quantum’s Salsa line som er et helt perfekt match til ørredfiskeriet med min Pulseye serie.

 

Magic Trout Pulseye
Magic Trout Pulseye

 

Hjulet er bygget med balanceret rotor, som producerer en silkeblød gang. Selve hjul huset er produceret i aluminium som sikre hjulet forbliver uden korrosion. Hjulets bremse er opbygget på store overflade multi-disc font-drag-system med carbon skiver. Dette resultere i en yderst pålidelig bremse. Foruden alt dette er hjulet også med: Anti-twist line ruller, S-kurve line fordeling samt Aluminium spole med hærdet forkant til at opnå længere kaste afstande.

 

Specifikationer for Magic Trout Pulseye

  • Electronically balanced lightweight rotor (LWR)
  • Housing produced in aluminium to be completely distortion-free
  • Large-surface multi-disc front drag system with carbon discs
  • Anti-twist line roller
  • Aluminium spool with hardened front edge for longer casting distaces
  • S-curve line distribution
Model 1220
m / mm 195 / 0,25
Gear Ratio 5,2:1
line indlæg 65 cm
Lejer 12
Bremse 5,5 kg
Vægt 235 g

 

Se hele Pulseye serien her :

>> Pulseye Pacemaker hjul.

>> Pulseye Tremarella stænger.

>> Pulseye Eyecatcher Landingsnet.

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....