Magic Trout Remote

Magic Trout Remote, en ultra stærk stang med en længde på hele 4,2 meter. Stangen kan virkelig kaste VIRKELIG langt. Skal jeg ud og fiske I en stor sø og der er behov for at komme rigtig langt ud, så er der intet tvivl om mit valg. Stangen har en kastevægt på 15-50 gram, så den kan virkelig flytte noget langt ud. Selv om stangen både er lang og relativt kraftig, så vejer den lige under 300 gram.

Lidt tung i længden

Stangen kan godt føles tung hvis du har fisket med den i længe. Desuden er det noget svære at registrere bid, end på feks Magic Trout Pulse stangen.

Magic Trout Remote
Magic Trout Remote

Jeg fisker oftest med et synkende bombarda efter denne stang, med blot et 20 grams bombarda flåd kan du med lethed kaste langt over 100 meter.

Som hjul benytter jeg oftest Quantum Salsa, simpelthen af den årsag, at jeg ikke har råd til at sætte Accurist hjul på alle mine stænger, så er dette hjul et meget godt alternativ.

>> Læs om Quantum Salsa

 

Del indlægget med dine venner....