Magic Trout Shorty

Magic Trout Shorty, mit aller sjoveste legetøj.
En rigtig sjov stang, den lange version er på hele 3 meter og har en kastevægt på 2-6 gram. Stangen er en rigtig U.L stang, der kan bruges til rigtig meget sjovt. Selv om det er ultra let fiskeri, kan jeg alligevel kaste en 5 grams gambler pænt langt ud i søen.

Stangen fås i to forskellige modeller:

  • Magic Trout shorty 1,  stang er 9 fod/2,70m med kaste vægt fra 1-3 gram
  • Magic Trout shorty 2,  stang er 10 fod/3,00m med kaste vægt fra 2-6 gram.

Jeg bruger rigtig ofte min Shorty 2 stang til Tremarella lignende fiskeri, UL fiskeri, fiskeri med glaskæder og til mit Push/Pull fiskeri.

Magic Trout Shorty
Magic Trout Shorty

Stangen er utrolig let og selv efter flere timers aktivt spinnefiskeri er man ikke træt i armene, en sand fornøjelse er det at fiske med denne stang.

Magic Trout Shorty
Magic Trout Shorty

Kan sagtens lande store fisk

Første gang jeg fik en 2 kilos ørred på, troede jeg simpelthen stangen ville knække. Den bøjede næsten helt sammen. Stangen holdt naturligvis og fighten med denne fisk var mega sjovt. Fisken fik efterfølgende sin frihed, som tak for kamp.

Billederne viser Fabian Frenzel med hans Magic Trout Shorty 2 i aktion mod en 1 kilos ørred, bemærk den vilde aktion stangen har

Magic Trout Shorty
Magic Trout Shorty

Jeg benytter Quantum Accurist hjulet på denne stang
Læs om Quantum Accurist her

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum Shorty

 

Del indlægget med dine venner....