Magic Trout Spin Rig

Magic Trout Spin Rig, nogle gange skal der mere end en Worm-Tail eller Trout Bait til at få fiskens opmærksomhed. Disse dage kan det være en rigtig god ide, at prøve at skabe nogle trykbølger foran agnet til at fange fiskenes opmærksomhed.

Færdig Spin Rig

Dette færdige rig fra Quantum er monteret med et spinner lignende blad og nogle farvestrålende perler i mellem. Når rigget trækkes igennem vandet, skaber spinner bladet trykbølger i vandet, der i den grad tiltrækker fiskene, især i kombination med et tiltrækkende agn.

Nogle gange er de slet ikke interesserede i dette rig, så skifter jeg til Propeller rigs, så sker det de går helt amok. Lige så ofte er det omvendt og jeg skifter til dette rig.

>> Læs om Magic Trout Propeller Rig

Rigget leveres klar til fiskeri og med 2 meter line – du kan få det enten med en krog størrelse 6 eller 10. Jeg bruge næsten kun modellen med størrelse 10 krog. Jeg montere altid dette rig efter et Bombarda flåd, typisk et langsomt synkende på 20 gram. Jeg montere det blot i stedet for forfanget.

>> Bombarda Rig

Nogle gange sætter jeg et par 0,3 grams splithagl på, for at få den lidt ned i vandet.

Magic Trout Spin Rig
Magic Trout Spin Rig
Magic Trout Spin Rig
Magic Trout Spin Rig

Nogle gange er det stadig ikke nok til at få fiskene i tale, så er det altid godt med en trumf i baghånden, nemlig et rig med en flue

>> Læs om Magic Trout Streamer Rig

>> Læs om Magic Trout Jig Rig

>> Læs mere om hvordan jeg opbevarer mine Rigs

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....