Magic Trout Streamer Rig

Magic Trout Streamer Rig, fiskeri med flue og uhyre effektiv ved ørredsøen.

Jeg ser ofte, at de eneste der fange fisk er de fluefiskere der er ved søen. Jeg fisker med flue og bhar alt i den retning, men det er ikke altid jeg lige har det med, derfor er det genialt, at Quantum Magic Trout har nogle færdige rigs med flue på, lige til at montere efter dit bombarda flåd.

Der er tre forskellige modeller:

1. Første model er med traditionelle fluer fra Montana serien i sort/gul eller sort/rød.
2. De næste i serien er Vibro, fluer i Marabou familien med en stor busket hale. Disse er ydermere monteret med en lille propel for at giver yderligere vibrationer i vandet. Propellerne har en meget stor overflade og roterer ved selv den mindste hastighed. Farverne er hvid og sort.
3. De sidste i serien er også fra Marabou serien, men med et tungt hoved der giver en fed gang i vandet. Disse er sort eller rød.

Disse færdige rig fra Quantum er alle monteret med forskellige typer af fluer alle fra deres gennem testede repertoire. Forfanget er to meter langt og lige klar til at sætte efter dit Bombarda flåd.

Kom langt ud i søen

Med bombardaflådet kan du nå de fisk, der står så langt ude i kastet, at de ikke kan nås med fluestangen. Bag bombardaen kan fluen fiskes langsomt og effektivt. Brug det længste forfang du synes, du kan styre. Står fiskene højt, kan den fiskes med et flydende bombarda, men den er også effektivt bag et intermediate flåd.

Magic Trout Warplane
Magic Trout Warplane

>> Læs om Bombarda fiskeri med fluer her

Jeg montere altid dette rig efter et Bombarda flåd, typisk et langsomt synkende på 20 gram. Jeg montere det blot i stedet for forfanget.

>> Bombarda Rig

Nogle gange sætter jeg et par 0,3 grams splithagl på, for at få den lidt ned i vandet.

Der er i alt 6 forskellige modeller, med og uden propel.

Magic Trout Streamer Rig
Magic Trout Streamer Rig
Magic Trout Streamer Rig
Magic Trout Streamer Rig
Magic Trout Streamer Rig
Magic Trout Streamer Rig

Nogle gange er de slet ikke interesserede i dette rig, så skifter jeg til Spin eller Propeller Rig, så sker det de går helt amok. Lige så ofte er det omvendt og jeg skifter til dette rig.

>> Læs om Magic Trout Spin Rig

>> Læs om Magic Trout Propeller Rig

>> Læs om Magic Trout Jig Rig

>> Læs mere om hvordan jeg opbevarer mine Rigs

Del indlægget med dine venner....