Magic Trout Warplane

Magic Trout Warplane, super fede Bombarda flåd – alle udviklet og produceret I Tyskland. Alle ved at tyskerne ikke går på kompromis med kvaliteten, så dette er virkelige et lækkert product og samtidlig billigere end mange konkurrenter..

Magic Trout Warplane
Magic Trout Warplane

3 forskellige modeller

Bombardaen er designet I 3 forskellige modeller, alt efter hvor hurtigt denne skal synke. Den blå model synker ned I en dybde af 0-1 meter, altså bevæger sig lige over overfladen. Den grønne model, lægger sig ned I 1-2 meters dybde og til sidst den sorte model, der sinker ned I 2-4 meters dybde.

Magic Trout Warplane
Magic Trout Warplane

Fælles for alle modellerne er, at de kaster helt utrolig godt og når de lander I vandet, er det ikke med et kæmpe plask men mere kontrolleret. Holdbarheden er ligeledes helt I top, jeg har brugt flere af mine flåd I over 1 år og dette kan knap ses på dem, selv I saltvand der normalvis er hårdt ved alting, her holder de.

Hvilken model jeg bruger afhænger helt og aldeles af søen. Fisker jeg med et rig der blot skal fiskes lige under overfladen, så er det altid den blå model, der sinker ned I 0-1 meters dybde jeg burger. Skal denne trækkes dybere ned, så skifter jeg blot til en andet flåd. Ved at skifte Bombarda frem for at sætte blå belastning på, så opnår du en mere jævnt træk igennem vandet – idet linen holdes helt horisontalt. Begynder du med blå belastning, vil disse trække linen mod bunden, imens andet holdes oppe og trækket I rigget bliver uens og den bevægelse rigget er designet til opnås ikke.

Magic Trout Warplane
Magic Trout Warplane

>> Sådan kaster du med dit Bombarda flåd

>> Læs mere om Bombarda fiskeri

>> Læs mere om valg af Bombarda flåd

>> Læs mere om valg af Bombarda stang

>> Læs om Bombarda rig

>> Læs om Magic Trout Streamer Rig

>> Læs om Magic Trout Jig Rig

>> Læs om Magic Trout Spin Rig

>> Læs om Magic Trout Propeller Rig

>> Læs om færdige forfang med Mustad Slow Death

>> Læs om Magic Trout Gambler

>> Læs om Magic Trout U.L Spinner

>> Læs mere om hvordan jeg opbevarer mine Rigs

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Warplane – hurtig synkende

>> Warplane – synkende

>> Warplane – langsom synkende

 

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....