Min definition på Tremarella fiskeri

Min definition på Tremarella fiskeri, jeg får rigtig mange spørgsmål om Tremarella fiskeri, hvornår er det Tremarella fiskeri og hvornår er det ikke – det vil jeg redegøre for her, udgangspunktet er naturligvis Quantum udstyr.

Hvad Tremarella fiskeri er i min verden:

I Italien foregår stortset alt Tremarella fiskeri med teleskop stænger.
Du kan naturligvis anvende din surf casting stang til Tremarella fiskeri, men den opbygger langt fra de rigtige svingninger og hverken stangen eller dig, kan holde til det i længden, det er simpelthen alt for hårdt for dine håndled og dine skulder i længde

Skal du fiske Tremarella fiskeri, skal du bruge en rigtig Tremarella stang. Det er derfor der er der lavet specielle teleskop stænger- En rigtig Tremarella stang er den eneste stang der opbygger de rigtige svingninger!

Med Magic Trout Shorty kan du godt fiske Tremarella, men den bytter stadig ikke de helt rigtige svingningerne op, som kendt fra Tremarella fiskeri i Italien.

Magic Trout Ease er den eneste stang i Quantum sortimentet der umiddelbart kan fiske både Bombarda og Tremarella fiskeri.

Hvordan du udføre svingningerne er op til dig. Det jeg anbefaler er ikke nødvendigvis den endegyldige løsning, men min måde at gøre det på.

Tremarella fiskeri er ikke:

  • Fiskeri med rasle flåd, er umiddelbart ikke Tremarella fiskeri (uden Tremarella rysten)
  • Fiskeri med B-Maggots er ikke Tremarella fiskeri (uden Tremarella rysten)
  • Fiskeri med glas og glaskæder, uden ryste effekten er ikke Tremarella fiskeri
  • Fiskeri med alt andet end en stang udelukkende udviklet til Tremarella fiskeri
Min definition på Tremarellafiskeri
Min definition på Tremarellafiskeri

 

 

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....