Mit setup når jeg fisker

Mit setup når jeg fisker, jeg har fået rigtig mange henvendelser på hvordan jeg har sat mine forskellige stænger op, det vil jeg forsøge at redegøre for her.

 

Mit setup når jeg fisker
Mit setup når jeg fisker

Som sagt har jeg næsten altid 4 Tremarella stænger med mig. Til bombarda er det typisk min Pulse, Universe eller Ease stang. Til spinnefiske er det min Smoke Vertical eller min Shutgun III.

Tremarella:

Trema 1  – længde 3.90 m – kastevægt 1 – 4 gram – denne er monteret med en 3 grams glaskæde og et fluorocarbon forfang på 80 cm og en Mustand krog str. 10

Trema 2 – længde 3.90 m – kastevægt 2 – 6 gram – denne er monteret med en 5 grams glaskæde og et fluorocarbon forfang på 80 cm og en Mustand krog str. 10

Trema 3 – længde 3.90 m – kastevægt 3 – 8 gram – denne er monteret med en 4 grams Quantum Magic Trout Floater Flåd, et 7 grams glasvægt, en tredobbelt svirvel, et fluorocarbon forfang på 120 cm og en Mustad krog str. 12.

Trema 4 – længde 4.00 m – kastevægt 4 – 10 gram – denne er monteret med et 4 grams Quantum Magic Trout Popper Rattle, et 7 grams glas vægt, en tredobbelt svirvel, et fluorocarbon forfang på 120 cm og en Mustad krog str. 10.

Bombarda/Bundfiskeri:

Det kommer helt an på vejret og hvor jeg forventer/regner med at fiskene står. Er fiskene i overfladen, så hjælper det ikke med et synkende Bombarda. Er de ved bunden, hjælper det ikke med et fiske i overfladen. Jeg har altid mindst to stænger med til Bombarda fiskeri. Stængerne er som regel monteret med en Warplane og her benytter jeg næsten altid en synkende model. På den ene stang har en en langsom synkende og på den anden stang en hurtig synkende model. Så kan jeg afsøge hvor fiskene står. Nogle gang så benytter jeg en flydende Magic Trout Surface Rattle model.

U.L spinnefiskeri:

Quantum Smoke Vertical stang – denne bliver sat op på dagen til hvad jeg tror jeg har held med. Jeg benytter altid en not-a-knot (læs mere her), da det er umuligt at binde en stabil knude på en fletline.

>> Læs om Tremarella fiskeri

>> Læs om Bombarda fiskeri

>> Læs om mine fiskestænger

>> Læs om mine fiskehjul

>> Læs om Magic Trout Surface Rattle

>> Læs om Magic Trout Warplane

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....