Moderne ørredfiskeri

Moderne ørredfiskeri er rigtig mange ting. Vi vil her prøve at redegøre for nogle af de metoder og tekniker vores erfaringer siger giver mange fisk ved primært Put & Take vandene.

Rigtig mange fisker i dag med kæmpe store propper. De samme bruger også en line så kraftig den kunne lande en mindre hval. Udstyret der oprindelig er beregnet til havfiskeri benyttes når de kaster sig over Put & Take søen. Der er ofte rigtig langt mellem succeserne for disse mennesker, det vil vi gerne hjælpe med til at lave om på.

Rigtig mange har allerede taget de nye og mere moderne teknikker til sig. Vi ser rigtig mange fiske med Bombarda og andre raffinerede metoder. Denne gruppe håber vi at kunne inspirere via vores tests samt introducere dem for flere nye metoder, f.eks. Tremarella fiskeri.

Kork prop
Kork prop

Hvor meget modstand tror i ikke fiskene vil mærke, når de forsøger at trække denne prop under vandet?

Tremarella og andre effektive teknikker

Tremarella fiskeri har været rigtig stort i Italien i mange år, for snart 10 år siden tog de første i Tyskland metoden til sig og her er det nærmest eksploderet. I Danmark er denne metode først ved at vinde indpas, vi vil meget gerne forcere denne udvikling så langt flere får den samme succes oplevelse ved deres fiskeri, som vi har fået efter vi startede med Tremarella fiskeri. Jeg har rigtig mange gange været den eneste der landede fisk ved put and take vandet, udelukkende grundet brug af Tremarella metoden og dennes enormt store tiltrækning på ørrederne, dette virker og det vil vi gerne dele med alle.

Hvad virker og hvad virker ikke?

Hjælp os, fortæl os dine succes historier, hvad virker for dig, hvad virker ikke?
Er der noget du savner, noget du gerne vil spørge eksperterne om, så hold dig endelig ikke tilbage, dette er din chance for at kontakte producenterne og de vil rigtig gerne høre fra deres kunder.

Tremarella moderne ørredfiskeri
Tremarella moderne ørredfiskeri
Del indlægget med dine venner....