Opbevaring af bait

Opbevaring af bait, da jeg startede med at fiske Put & Take havde jeg mine glas bait i tasken. Men efterhånden som behovet har ændret sig, voksede jeg så at sige ud af tasken, det fyldte simpelthen for meget. Nærmest ved et tilfælde, faldt jeg over en kasse i ALDI i Tyskland, hvor der præcist passede et glas bait ned i rummene.

Indretning

I de øverste rum (de 6 rum til venstre i kassen) har jeg forskellige duft stoffer fra Browning

>> Læs om Browning Match & Feeder Dip her

I rækken lige under, har jeg andre duft sprays også fra browning

>>Læs om Browning Marble dust her

Ellers er resten af kassen fyldt op med forskellige farver og dufte af Magic Trout Bait og Wormtails

>> Læs om Magic Trout Bait her

>> Læs om Wormtails her

Mine B-Maggots og B-Bobbles har jeg i deres poser i min taske, da de ellers tørre ud.

Opbevaring af bait
Opbevaring af bait
Opbevaring af bait
Opbevaring af bait

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....