Polaroid solbriller

Polaroid solbriller kan bidrage til at reducere blænding skabt af solen, når den rammer vandet. Med denne blænding elimineret, det giver dig mulighed for at være i stand til at se ind i vandet.
Dette er en kæmpe fordel for enhver lystfisker der fisker lavt vand i søer eller kan lide at fiske i strømmende vand i floder og vandløb.

Hvordan vores øjne virker

Det menneskelige øje er i stand til at klare de fleste lysintensiteter på tilfredsstillende vis. Der er imidlertid situationer, hvor det må give op, for eksempel i stærkt modlys og lys, der reflekteres fra en vandflade. Lys, der kastes tilbage fra vandoverflade, er altså til en vis grad polariseret. Det er således polariseret lys, der hindrer os i at se ned i vandet, og studere fisken i dens naturlige miljø.

Netop derfor er Polaroid briller så uundværlige for fiskeren. De er nemlig i stand til at frafiltrere nogle af de irriterende reflekser fra vandet. Ikke blot beskytter de mod sollyset som almindelige solbriller, de tillader samtidig, at man ser ned i vandet. Polaroid briller fås med glas i flere farver, men kun to farver er noget værd i praksis, nemlig gul og gråbrun. Den mørke er den mest anvendte, men gul vinder mere og mere indpas

Polaroid solbriller
Polaroid solbriller

Til venstre uden Polariod – til højre med Polariod

Jeg fik først sent i mine fiske “karriere”  øjnene op for disse fantastiske briller. I dag har jeg dem på hver gang jeg fisker. Jeg er selv brille bære, så i starten havde jeg nogle clip-ons til mine briller med Polaroid filter. Dette virkede fint, men jeg blev træt af bøvlet med at sætte disse på. Siden købte jeg nogle der kunne side oven på mine eksisterende briller, det virkede rigtig godt. Men da jeg for nyligt alligevel skulle have nye solbriller med styrke i, fik jeg glassene polariseret og dette er jeg i dag utrolig glad for, men de er alligevel ikke helt så gode som solbriller skabt udelukkende til fiskeri. Så ofte bruger jeg kontaktlinser og et par rigtige solbriller designet til formålet og med mørktglas. Jeg overvejer at anskaffe mig et par med gult glas, men det må på ønskelisten.

Polarized Solbriller Quantum Specialist
Polarized Solbriller Quantum Specialist

I dag bruger jeg mine solbriller hver gang jeg fisker, det giver mulighed for at se fiskene og studere deres miljø

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum Polarized Solbriller

 

Del indlægget med dine venner....