Quantum Fire fiskehjul

Quantum Fire fiskehjul, i forbindelse med Tremarella fiskeri skal der naturligvis bruges nogle hjul, mange hjul!

Jeg har altid 4 Tremarella stænger med mig til søen og har derfor brug for 4 fiskehjul. For de fleste mennesker, inkl. undertegnede er det en relativ stor investering, så derfor har jeg valgt modellen Fire fra Quantum.

Quantum fiskehjul

Fire er utrolig let og meget stabilt. Hjulet koster lige på den anden side af 500 kroner og er helt utrolig til prisen. Modellen jeg bruger hedder 15 og har en perfekt gearudveksling til Tremarella fiskeri. Hjulet kan blot holde 105 meter 0,24 line, jeg antager der er plads til omkring 125 meter 0,20 line som jeg benytter.

 

Quantum Fire fiskehjul
Quantum Fire fiskehjul

>> Læs om Tremarella stængerne her

Hjulet vejer (uden line) blot 203 gram og er utrolig let at stå med. Lineoplægget er fantastisk og jeg har endnu ikke haft problemer med “fuglereder” eller knuder på linen.

Quantum Fire fiskehjul
Quantum Fire fiskehjul
Quantum Fire fiskehjul
Quantum Fire fiskehjul

>> Læs om de fiskestænger jeg benytter

>> Læs om de fiskehjul jeg benytter

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum fire

 

 

 

 

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....