Quantum Shotgun III

Quantum Shotgun III, denne stang er blandt mine favorit spinnestænger. Stangen har en kastevægt på op til 15 gram og jeg har ingen problemer med at kaste et gambler blik på 5 gram med denne stang. Stangen er 2,10 m og er super fedt at få rundt og fiske med.

Stangen har en lækker aktion og det er super sjovt at fighte fiskene med denne stang.

Quantum Shotgun III
Quantum Shotgun III

Lækkert håndtag

Håndtaget er af skum og til øverste hånd er der indbygget fingre, så grebet er fedt. I bunden af stangen er der en “knold” eller hvad det nu kaldes. I starten syntes jeg den var p… irriterende, men faktisk var der flere situationer, hvor der var rart at kunne støtte fiskestangen ind mod kroppen, her var det pludselig en genial ting.

Som hjul bruger jeg både enten:

>> Læs mere om Quantum Accurist

>> Læs mere om Quantum Fire

Jeg benytter altid fletline når jeg spinnefisker

>> Læs om Quantum Ultrex Braid

Relaterede sider:

Del indlægget med dine venner....