Smoke Vertical U.L stang

Quantum Smoke Vertical

For en del år siden kastede jeg mig over det ultra lette fiskeri. Dette er en stor del af mit moderne ørredfiskeri eventyr – noget der virkelig har budt på mange fede og sjove oplevelser.

For at det kan blive rigtigt U.L udstyr og ikke blot let spinnegrej, skal vi ned og snakke ultra lave kastevægte og vægt på udstyret generelt. Normalt starter jeg altid min fiskedag med et par kast med UL blinket eller spinneren. Dette før jeg kaster mig over Tremarella eller Bombarda fiskeriet. Ligeledes er det altid U.L grejet jeg vender tilbage til hvis fiskene ikke gider lege med på andet. Ofte har jeg ikke andet med en min U.L stang, en kasse blandet endegrej og et fangstnet.

Hvilken stang jeg bruger

Når jeg kaster mig ud i U.L fiskeri, foregår det med min Quantum Smoke Vertical stang, den har en kastevægt på 3-7 gram, er 1.98 cm lang og vejer kun 92 gram. Stangen er absolut ikke den billigste på markedet, men uden tvivl en af de fedeste. Quantum udviklingsteam fik opgaven af Quantum Specialist teamet, lav en ultra let stang, den skal være stærk, have gode kast egenskaber og må intet veje. Kravene var i den grad modstridende, men løsningen blev denne fantastiske stang.

Stangen har en fantastisk action og det er en sandfornøjelse at fighte selv en 1 kilos fisk på dette grej. Den største jeg har laden med dette grej er knap 2,8 kilo, det var en fed oplevelse og gentages forhåbentlig snarrest i større målestoksforhold.

 

Smoke Vertical U.L stang
Quantum Smoke Vertical
Quantum Smoke Vertical
Quantum Smoke Vertical

 

Del indlægget med dine venner....