Specialist Trout Bag

Specialist Trout Bag, denne taske er udelukkende udviklet til Put and Take fiskeren. Tasken er lavet i kraftig nylon og er utrolig nemt at gøre og holde ren.

Specifikationer:

  • Stor gennemsigtig grejboks, 100% vandtæt
  • Plads til 22 Magic Trout Bait (der kan sagtens være 30 stk.)
  • 2 frontlommer med netlommer udenpå
  • Inderlommer der yder god beskyttelse
  • Skulderstrop der er justerbar
  • Bærehåndtag

Som sagt er tasken lavet til put and take fiskeren der udelukkende skal have grej med til dette ene formål. Ved jeg hjemmefra, at jeg udelukkende skal fiske Tremarella, så dækker taskens kapacitet fint mit behov for plads, skal jeg eksperimentere med spinnefiskeri, rigs eller andre sjove påfund, så kommer jeg til at mangle plads og må have min Specialistbag med mig. Lynlåsen er ikke vandtæt som på Specialist tasken – det opdagede jeg på den hårde måde.

>> Læs om Specialist bag

Magic Trout glassene placeres i nogle justerbare rum i siden, dvs. tasken skal lægges ned for at komme til dette rum. Enormt irriterende i starten, men faktisk ret smart, da modsatte side han samme beklædning som bunden og derved “kan tåle” det. Glassene sidder absolut bedst hvis rummet er helt fyldt op af bait glas, første gang jeg var afsted, havde jeg “kun” 8 glas med, det gav et være rod efter transport. Nu er rummet helt fyldt op og glassene sidder perfekt. Desuden har jeg valgt at bruge et rum til rundellen med splithagl, så der er styr på disse.

Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag
Specialist Trout Bag

Jeg har taget grej æsken ud af min Specialist Trout bag og erstattet denne med mine Rigs kasser. Jeg har altid mindst 40 færdige rigs med mig ud til fiskesøen. Jeg gider ikke spilde min kostbare fisketid på at rode med rigs. Det er meget lettere at binde disse hjemmefra.

>> Læs om mine kasser til at opbevare rigs

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>>Specialist Trout Bag

 

Del indlægget med dine venner....