Spinner/blink rig

Spinner/blink rig, normalt når jeg fisker med UL blink og spinner er det med min UL stang. Men nogle gange kan det være svært at nå derhen i søen hvor man gerne vil fiske. Det kan være hen foran siv, langt ud i søen eller andet der kan være besværligt. Derfor fisker jeg ofte mine UL blink og spinner med et synkende Bombarda flåd foran.

Opsætning

Opsætningen er super simpel, et synkende Bombarda valgt efter hvor dybt man vi fiske. Nogle gange fisker jeg lige under overfladen, andre gange spinne fisker jeg helt nede på bunden. Da alle mine rigs er færdig lavet hjemmefra, har jeg altid en hægte på mit trepunkt svirvel. I mellem Bombarda og svirvel er der altid en gummi perle for at beskytte knuden.

Bombarda fiskeri med blink / spinner
Bombarda fiskeri med blink / spinner

De flourocarbon line er nylon line, er det nemt via en blinkknude at binde blink/spinner fast. Jeg fisker altid med en forfangs længde på 2-3 meter, alt efter hvilken stang jeg bruger.

>> Læs om Bombarda fiskeri

Stængerne jeg bruger til UL fiskeri
>> Læs om Quantum Smoke Vertical
>> Læs om Quantum Magic Trout Shorty

Endegrej
U.L fiskeri foregår med micro blink, jigs, spinnere og woblere. Selv firsker jeg primært med Magic Trout Gambler, mini woblere, Magic Trout UL-Spinnere eller en stripper fra danske Kent Andersen.

>> Læs om Magic Trout spinneren
>> Læs om Magic Trout Gambler

 

 

Del indlægget med dine venner....