Super smart opbevaring af den Nye Bloody Blink serie

Med Quantum Stinger Box og Zebco Flat Leader box sikre du en Super smart opbevaring af den Nye Bloody Blink serie.

Quantum Stinger Box

Quantum Stinger Box

Stinger æsken gør det super nemt at holde styr på alle sine blink. Skummet i æsken holder effektivt på krogene uden at gøre dem sløve. Quantum’s Stinger Box er vandtæt og derved beskytter dine kroge mod rust, hvis man selvfølgelig holder æsken fugt fri.

Æsken fylder ikke ret meget og gør det super nemt at holde styr på sine blink. Det er en kæmpe fordel at blinkene sider fastmonteret i skum rillerne, så de ikke ligger løst i en æske og filtre krogene ind i hinanden.

Har man styr på sit grej er det meget nemmere at overskue når man står ved vandet, så man ikke bruger dyrebar fisketid på at lede efter en bestemt farve. Her er denne Boks virkelig en hjælpende hånd.

 

Zebco Flat Leader Box

Zebco Flat Leader Box
Zebco Flat Leader Box

De Nye Magic Trout Inliner kommer færdig riggede og gør dem derfor en lille smule svære at opbevare end almindelige gennemløbsblink. Denne æske hjælper til nemt at holde styr på forfangslinen uden at det går i filter.

Ved at lave en lille rille med en skarp kniv i kanten af skum rullen. Kan man sætte linen foran svirvlen fast, og derefter vikle linen om rullen og afslutte med at sætte krogen fast.

De runde forfangs ruller sikre der ikke kommer knæk på linen, som man kender fra hvis man har brugt en af de traditionelle rig boards.

På denne måde kan man hurtigt skifte mellem sine Inliner uden at linerne filtre sig ind. bind en Quick Clip eller en svirvel med hægte på hoved linen og du er klar til dit fiskeri med Magic Trout gennemløberne.

Super smart lille æske der ikke fylder meget i tasken. Og med en fin lille detalje som magnet lukning i låget.

 

Læs om andre bokse til smart opbevaring af dit grej her.

>> Zebco Rig Winder Box

 

Her kan grejet købes der er vist i ovenstående artikel

>> Quantum Stinger Box

>> Zebco Flat Leader Box

Del indlægget med dine venner....