Vanskelig dag ved fiskesøen

Jeg havde lovet en veninde at tage hendes søn med på fisketur og da det er sommerferie, kunne han ikke stå op før kl. 9.00, så klokken var 10.30 før vi stod ved fiskevandet. Temperaturen var allerede pænt over 24 grader og solen bagte fra en skyfri himmel.

Normalt ville jeg aldrig være taget afsted på dette tidspunkt, men det var lidt anderledes denne dag, så vi måtte vi får det bedste ud af det.

Vand temperaturen skyder jeg på ganske tæt på de 18-20 grader og fiskene svømmede sovende rundt

Efter 2 timer uden den mindste kontakt, hvor jeg stort set havde prøvet ALT (Bundfiskeri, fluefiskeri, spinner, blink, wobler, bait, Tremarella….) så faldt valget på en Mustad Slow Death krog størrelse 6, monteret efter et synkende bombardaflåd der ligger sig mellem 2-4 meter i vandet, altså jeg viste jeg ville fiske helt nede omkring bunden, hvor vandet ville være noget køligere.

Som madding benyttede jeg en B-Maggot og en B-Bobbles – øverst på krogen monterede jeg en orange B-Maggot og nederst en sort/hvid B-Bobbles – denne kombination giver god kontrast og har tidligere givet fisk.

Curly B-Bobbles
Curly B-Bobbles

Allerede ved 2 kast var der en ørred der ikke kunne stå for serveringen, desværre mistede min medhjælper på dagen fisken, han han fik lov at mærke lidt flex i stangen. Heldigvis skulle der ikke mere end 4 kast mere til, at der var bud efter det igen og denne gang fik han fisken på land, hans første fisk nogensinde – Det gav yderligere et par fisk, der alle blev sat ud igen – men den første fisk var noget særligt og blev nydt allerede samme aften.

Alt i alt en god dag under meget vanskelige forhold

Læs mere om Quantum Curly B-Bobbles her

https://tremarella.net/quantum-curly-b-bobbles/

Del indlægget med dine venner....