Zebco/Quantum historie

Hvorfor Zebco/Quantum?

Zebco/Quantum historie. Jeg er blevet spurgt nogle gange om hvorfor jeg samarbejder med Zebco og Quantum og ikke en af de andre på markedet.

Svaret er såre simpelt, de er simpelthen blandt de absolutte topspillere på markedet. Quantum som er vores primære partner er enormt innovative, kvalitetsbeviste, de er nyudviklede og ny tænkende. Tænkes eller snakkes der moderne ørredfiskeri, er det umuligt ikke at nævne Quantum. Det vil svare til at snakke fodbold og i forbindelse med Barcelona at udlade Messi.

Zebco

Historien om Zebco Europe GmbH daterer sig helt tilbage til 1860.  Dengang da Josef Witt og Ernst Gustav FUHRMANN et firma i Hamburg grundlagt under deres navn og solgt reb, net og andet tilbehør til erhvervsfiskeri. Dette gik så godt, at de udvidede deres sortiment til også at indeholde fiskegrej. Ernst Gustav FUHRMANN lykkedes i 40 år at stå i spidsen for virksomheden og dette med stor succes. De opnår at indtage en førende position i Tyskland. I begyndelsen af det 20. århundrede, er han medstifter af firmaet Noris fiskeudstyr. De producerer primært splejset stænger (splitcane stænger) der sælges Witt & Fuhrmann.

I 1918 overtog hans søn Ernst Fuhrmann virksomheden fra sin far og blev i virksomheden de næste 30 år. Efter hans død i 1949 hans kone overtog ledelsen og styre virksomheden i mange år. Noris virksomheden blev i 1967 solgt til USA til Shakespeare koncernen. Til sidst solgt enken, Fuhrmann firmaet Witt & Fuhrmann efter 90 år i familiens hænder. Under den nye ledelse, voksede virksomheden hurtigt til en import og distribution selskab under navnet Witt & Fuhrmann Snap Fishing Equipment GmbH. 1974 flyttede virksomheden til Tostedt hvor det ligger i dag.

Solgt videre

I 1986 blev virksomheden solgt og ekspanderet ind i den stærke partner i Zebco Corporation i USA. Zebco (ejet af Brunswick Corporation) havde længe bagefter forsøgt at etablere sig i Europa men manglede den rigtige partner at gøre det med. 

I 1994 blev selskabet omdøbt Zebco Sport (Tyskland) GmbH.

Quantum

Amerika havde Quantum stor succes med at sælge deres stænger og hjul. Zebco i Tyskland besluttet at sætte alt ind på dette nye brand Quantum. Denne nye brand omfattede nu komplet udrustning til dem ambitiøse fisker. Deres primære område er alle former for rovdyr, karper og havfiskeri. Det nye brand vokser meget hurtigt og Zebco Quantum Besluttet at sprede brand i tre divisioner. De gjorde Quantum Radikal for karper fiskerene, Quantum Sea til alle former for saltvand fiskeri. Quantum Specialist for rovdyr fiskeren.

Quantum Specialist Magic Trout og Magic Trout Team

Denne division blev grundlagt for et par år siden, fordi fiskeri markedet for ørredfiskeri total eksploderede i og omkring Tyskland. Derfor besluttede de at tilbyde en brand målrettet ørred fiskeren.

Quantum Specialist er en kæmpe industri inden for området moderne spinnefiskeri. Det tilbyder ambitiøse lystfiskere udstyr på højeste niveau også med en uovertruffen prisydelses-forhold. Betydningen af ørredfiskeri på kommercielt plan stiger støt i hele Europa.  Moderne ørredfiskeri bliver stadig mere og mere populært. For at understøtte dette første klasses brand, lanceres projektet “Magic Trout” som et brand under Quantum Specialist.

For at udbrede kendskabet til mærket og produkterne, stiftes Magic Trout team. Et dedikeret hold af fuldblods lystfiskere. Teamet består udelukkende af fiske “junkier”. Alle sætter deres hjerte og sjæl i dette projekt. Hvert produkt er testet af vandet og forbedret indtil det opfylder de højeste standarder som Quantum mærket står for.

Marc Bauer - Fabian Frenzel

 

Del indlægget med dine venner....